Sander Logghe, Maxim Cruydt en Cedric Desimpel zijn concurrentie te snel af in Kortemark

Sander Logghe, Maxim Cruydt en Cedric Desimpel zijn concurrentie te snel af in Kortemark
Niet alleen in de New Flandria Ranch maar ook in de Ark in Kortemark verzamelden de West Vlaamse springruiters het voorbije weekend. In de hoogste klassering van de WVRF (subprovinciale van de WVUR) noteerde Sander Logghe de eindwinst met Lancelot B (v. Scendix). De combinatie snelde naar de overwinning in de 1.10m proef in 38,76 seconden. Zo bleef het duo nipt één seconde voor op Ruben Baekelandt met onder het zadel Canadian Touch.

Baekelandt kruiste de finish foutloos in 39,78 seconden. Met zijn tweede plaats bleef hij Daisy Heremans en Hacha voor. De top vijf werd verder afgewerkt door Maud HAmers (Evita) op vier en Ann Beel (Falco vh Westhof) op vijf.

In de 1.00m rubriek was het Maxim Cruydt die de concurrentie achter zich liet. Cruydt en Gamay bleef ruim één seconde voor op zijn opvolger in 30,65 seconden. Hij werd opgevolgd door Yentl Declercq (Kita Z) en Isabelle Debeuf (Ines) op een respectievelijke tweede en derde plaats.

In de eerdere 1.00m rubriek domineerde Cedric Desimpel de proef. Desimpel sprong naar de overwinning met de 10-jarige  Lizi vd Bochten (v. Calipso Van De Vondelhoeve ) en volgde zichzelf op met onder het zadel Iris. De top drie werd afgewerkt door Imke Debruyne met Miss Hollywood.

Klik hier voor meer resultaten