Sander Geenen en Yenthe Schrijvers naar de top in Diepenbeek

Sander Geenen en Yenthe Schrijvers naar de top in Diepenbeek
Manege M&M ontving afgelopen weekend de regionale Limburgse ruiters. Terwijl een team op zaterdag naar de winst reed tijdens het Interprovinciaal Kampioenschap in Hulsterlo (lees hier) streden de overige Kempische Regionale springruiters voor de overwinning in Diepenbeek.

Sander Geenen startte zijn nieuwe uitdaging (job) bij Stal Bijloos meteen met succes.

Bij de juniors en seniors sprong  Geenen met Stal Bijloos' Andretti Z (v. Andiamo) naar de overwinning.  Het volledige podium slaagde in een dubbele foutloze omloop. Geenen klokte daarbij af in 32,67 seconden en bleef zo voor op Franky Hermans met Chupa Chup Z (v. Chippendale Z) onder het zadel. Hermans en de 8-jarige merrie kruisten de finish in 33,36 seconden. Cedric Poets vervolledigde het podium met Finesse vd Heuvelhoeve (v. Darco).

Poets volgde zichzelf op met Davina van de Heuvelhoeve op de vierde plaats. Janke Beunkens en Bao De La Sure vervolledigde de top vijf.

Op zaterdag was het Yenthe Schrijvers die met Che Chin (v. Chin Chin) de winst greep in de Series 2. Schrijvers stopte de klok in 31,25 seconden en bleef voor op Michelle Cartenstadt met Misty onder het zadel. Jorne Schroyen en Zyracara S strandde op de derde plaats.

Joris Geenen (Ibadan van het Simsehof) en Gregory Vos (Dhahabu De L) volgden op een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

Klik hier voor meer resultaten