Samuel Parot oppermachtig in Wellington's afsluiter

Samuel Parot oppermachtig in Wellington's afsluiter
Nadat Ward McLain en HH Azur de overwinning greep op zaterdag in de WEF Grote Prijs besloot het internationale vijfsterren deelnemersveld op zondag met de 1.50m Suncast Class tijdens het Winter Equestrian Festival in Wellington, Florida.

Ward Mclain eiste opnieuw een plaats op het podium op. In het zadel van de 10-jarige Tina La Boheme (v. Calvaro Z) klokte McLain foutloos af in 39,024 seconden. Uiteindelijk goed voor de derde plaats.

In totaal kwamen 10 combinaties aan de start in de barrage, daarvan haalden zeven er de eindmeet zonder het hout aan te raken. Samuel Parot noteerde de snelste tijd met onder het zadel Quick du Pottier (v. Hurlevent de Breka). De combinatie stopte de klok in 38,967 seconden.

Parot reed vorige week nog naar de vierde plaats met Quick tijdens het WEF. Vorig week sleepte de Chileen ook twee overwinningen in de wacht.

Canada's Tiffany Foster volgde op de tweede plaats met de KWPN'er Brighton (v. Contendro II). Foster kruiste de eindmeet in 39,024 seconden.

Sharn Wordley vervolledigde de top vijf. In het zadel van Casper volgde hij op de vierde plaats. Samen met Barnetta strandde hij ook op de vijfde plaats.

KLIK HIER VOOR DE RESULTATEN