Sam Polleunis en Danny Van Es domineerden dit weekend in De Warre

Sam Polleunis en Danny Van Es domineerden dit weekend in De Warre
Dit weekend kon je in het hippisch centrum 'De Warre' deelnemen aan de winterchallenge. De hoogste proef van 1.40m ging de eerste en tweede plaats naar Sam Polleunis. Hij kon de eerste plaats bemachtigen met Gentleman (v. Guidam) in een tijd van 31.70 seconden. De tweede plaats was voor zijn paard Coronja met een foutloze barrage in 33.98 seconden. Joey Alberti behaalde de derde plaats met La Candida (v. Carland) en klokte af in 38.80 seconden.

Jerome Counasse en Joris Geenen vulden de top vijf verder aan. Counasse stopte de tijd met Next up Z (v. Non Stop) in 39.87 seconden. Geenen kwam in de ring met Ibadan van het Simsehof (v. Thunder van de Zuuthoeve) en kruiste de eindmeet in 40.40 seconden.

In de 1.35m proef ging de winst naar Charlotte Philippe. Deze amazone kwam in de ring met Arizona (v. Oklund) en stopte de tijd in 31.15 seconden. Ze werd opgevolgd door Bert Prouve met Aquila van de Bergvijverhoeve (v. Chatman) in 33.43 seconden. De derde plaats was voor Megan Williams met haar paard Cisco's Chateau (v. Ustinov). Deze Britse combinatie reed een foutloze barrage in 35.87 seconden.

Kevin Gielen van de Hank Melse Stables reed naar de vierde en vijfde plaats. Met Mine That Bird (v. Carthino Z) ging hij door de finish in 42.50 seconden en met Dona Tellie (v. Vingino) behaalde hij 1 strafpunt voor tijd in de barrage.

1.30m

  1. Danny Van Es - Zico V

  2. Sam Polleunis - Coronja

  3. Renek Rosenberg - Palomo


1.25m 

  1. Laurie Léonard - Diva Ste Hermelle

  2. Aline Geusens - Gazelle

  3. Dorien Theybers - Belcante


1.20m

  1. Danny Van Es - Zico V

  2. Stephanie Storms - Adieu Z

  3. Twiggy Wouters - Callas Hero Z


1.15m

  1. Julie Bertholomé - Elcoriano MH

  2. Joris Geenen - Fatima

  3. Neeltje Vanrusselt - Felina van het Steenputtenhof


1.10m

  1. Danny Van Es - Cargo Z

  2. Rob Gradussen - Dada

  3. Danny Van Es - Casparo


1.05m

  1. Imke Gradussen - Chagall

  2. Michelle Cartenstadt - Sensation MC Z

  3. Gert Vliegen - Gini


KLIK HIER VOOR ALLE RESULTATEN.