Ruud Verheyen wint klasse Zwaar bij Indoor Z

Ruud Verheyen wint klasse Zwaar bij Indoor Z
Op zaterdag en zondag moest je dit weekend bij het Hippisch centrum Moervelde zijn voor de Z-Indoor van LRV Antwerpen. Op zondag werd er de klasse zwaar gereden en gewonnen door Ruud Verheyen van LRV Weelse Ravels. Hij kwam in de ring met Dahli (v. Camus 210068489) en ging in de barrage door de finish in 34.44 seconden. Op enkel honderdste van een seconde trager kwam Chaouki Rijnders over de eindmeet in 34.84 seconden. Hij kwam in de ring met Decibelle Du Seigneur een nakomeling van Ogano Site.

Bart Anthonissen kwam op de derde plaats te staan met Eros V (v. Namelus R.) in een tijd van 36.34 seconden. Verder kwamen Vincent van de Poel met Helianthe (v. Quadrillo) in 36.65 seconden en terug Bart Anthonissen maar met Kingstar (v. Tangelo van de Zuuthoeve) in 36.71 seconden bij de top vijf te staan.

Klik hier voor alle resultaten van de klasse zwaar. 

Op zaterdag werd de klasse midden gereden en daar was Julie Ooms de snelste in de barrage. Zij reed met Diarado Son Z (v. Diarado) en ging door de finish in 27.62 seconden. Net iets trager kwam Tom Stoffelen over de eindmeet in 27.65 seconden met Casme VDB Z (v. Carosso VDL). De top drie werd aangevuld met Sofie Janssens van LRV Merksplas met Anybody (v. Concorde) die de klok stopte in 29.63 seconden.

Evelien Kenis kwam op de vierde plaats te staan met Eleonoor van het Eegdeken (v. Numero Uno) in een tijd van 29.69 seconden. Tom Stoffelen kwam ook terug op de vijfde plaats met Katinka (v. Enrico v/d Withoeve).

Klik hier voor alle resultaten van de klasse midden.