Ruben Lannoo zet de klasse Z op zijn naam in Torhout

Ruben Lannoo zet de klasse Z op zijn naam in Torhout
In Torhout waren de LRV ruiters te gast bij de New Flandria Ranch voor een provinciale indoor jumping. Er werd zowel in de voor- als namiddag gesprongen.

Geert Storme won de Provinciale titel nadat hij het beste samengestelde resultaat noteerde over het ochtend en middag programma.

In de voormiddag was het Ruben Lannoo die de hoofdproef op zijn naam wist te zetten. Met Belle D'Or klopte hij af op 38:62 seconden, en dat was goed voor de overwinning. Robin Dupon finishte met Breezer vd Roterijhoeve kort daarna, in 38:98 seconden. Zo verzekerden zij zich van een tweede plaats. Voor Jonas Vangheluwe en Coco-Chanel was er een derde plaats.

Heather 'T Hof ter Kalvekete sprong met Geert Storme in het zadel naar de vierde plek. Zij bleven Bram Heindryckx en Hodograaf- H voor, die vijfde werden.

Geert Storme was wel de beste in de klasse M. Met Jakarta 'T Hof ter Kalvekete wonnen ze in een tijd van 43:61 seconden. Op twee zagen we Laude Vanden Bussche met Indigo vd Lucashoeve.

Voor Pieter Desimpel en Hyantha vd Mispelaere was er een derde plek. Ward de Muelenaere (Taquin de Trigale) en Lennart Demarez (Hector vd Breemeersen) vervolledigden de top vijf.

In de klasse L wisten Bram Heindryckx en Haya de Brinco de winnende tijd van 40:68 seconden neer te zetten. Zo bleven ze Michiel Parmentier en Whisper voor, die tweede werden. De top drie werd aangevuld door Geert Storme en Isaura vd Pereboom.

In de namiddag werd de klasse Z gewonnen door Jonas Soenen en Icuna van't Lozerhof. Zij wisten als enigen foutloos te blijven in de barrage, en klopten af op 35:67 seconden. Met Grand Veneur vd Meerdijk was Soenen veel sneller (30:67 seconden), maar door twee fouten zakten ze naar de vierde plaats.

Stefanie Callens sprong met Heidira vh Vliegenhof Z naar de tweede plaats, na vier strafpunten in de barrage. Op drie kregen we Geert Storme met Heather 'T Hof ter Kalvekete.

Tom Kindt en Ilona vd Rozeboom snelden naar de overwinning in de klasse M. Ze wonnen in een tijd van 32:48 seconden. Zo bleven ze Leontine Gheeraert en Hanne vh Ooievaarshof voor, die tweede werden.

Op drie kregen we Matthias Vancouillie, met onder het zadel Ideefix vd Vancoohoeve. Tijs Vandenberghe (Gazira) en Ward de Muelenaere (Taquin de Trigale) vervolledigden de top vijf. Zij kregen elk vier strafpunten aangerekend in de barrage.

De klasse L werd in de namiddag gewonnen door Jonas Willem en Justice, in een tijd van 28:15 seconden. An-Sofie van Hollebeke was met J'Adore ter Vlucht slechts ietsje trager, en dat resulteerde in een tweede plaats. De top drie werd afgesloten door Siska Lannoo en Javeline.

Klik hier voor alle uitslagen