Ruben Lannoo en Camiel Capoen regeren op LRV Indoor Ardooie

December 7, 2017

De West-Vlaamse LRV ruiters verzamelden afgelopen weekend in Ardooie. In de namiddag hield slechts één combinatie het foutloos in de barrage van de klasse Zwaar. Twee duo’s klasseerden zich voor deze tweede fase. Camiel Capoen snelde daarbij naar de overwinning in het zadel van Dagano van de Dulfrikhoeve (v. Upsilon van de Heffinck). Het duo werd opgevolgd door Ruben Lannoo met Erle Hof ter Zeedycke (v. Thunder vd Zuuthoeve).

De snelste vierpunter in de basisomloop was Leonthine Gheeraert die naar de derde plaats sprong op de rug van Hanne vh Ooievaarshof. DE top vijf werd verder afgewerkt door Steven Decock met respectievelijke Farah van ‘t Heerenveld en Kairo van het Speienhof.

In de voormiddag was het Ruben Lannoo die de snelste foutloze omloop presteerde. Na een foutloze rit in 43,85 seconden bleef hij er Camiel Capoen voor. Steven Decock vervolledigde er het podium in de klasse Z.

Vier combinaties verschenen aan de start van de Klasse M barrage in de namiddag. Opnieuw wist slechts één duo de tweede fase foutloos af te werken. Ward De Meulenaere haalde zo de overwinning met de Mr. Blue-nazaat, Taquin de Trigale. Hoewel Fien Lannoye het hout in de lepels liet moest ze zich tevreden stellen met een tweede plaats. Met onder het zadel Zidan LVP Z noteerde ze één tijdsfout, goed voor de tweede plaats. Jonas Soenen vervolledigde het podium met Kyra van de Kongingslinde.

In de voormiddag was het Dirk Declerck (Heaven) die de winst greep. Na een foutloze finish in 41,12 seconden bleef hij Geert Storme (JAkarta t Hof ter Kalvekete) en Celien Vervaeke (Daikin) voor.

Klik hier voor meer resultaten