Robin Zeelmaekers wint de Selentic Louis Delhaize Cup op de jumping van de Kempische Regionale

Robin Zeelmaekers wint de Selentic Louis Delhaize Cup op de jumping van de Kempische Regionale
Op de grote piste van het Bosscherhof in Zutendaal ging vorig weekend de 2-daagse jumping van de Kempische Regionale van start.

Het manche kampioenschap voor de juniors A werd gewonnen door Laura Martin en haar Wiepke (v. Gottwald), ze beëindigden hun parcours in een tijd van 31.33 seconden. Het manche kampioenschap voor juniors B werd gewonnen door Kyle Cuypers en zijn Mystic Lady Van 'T Buxushof (v. Toulon), ze kwamen over de finish in een tijd van 34.31 seconden.

De proef van juniors en seniors A werd gewonnen door Yens Bastiaens en zijn Anouschka van de Brobos (v. Cappucino van de Berkenbroek), hun chrono tikte af bij een tijd van 61.34 seconden. De proef van juniors en seniors B werd gewonnen door opnieuw Kyle Cuypers met zijn Mystic Lady Van 'T Buxushof (v. Toulon), ze kwamen over de finish in een tijd van 56.52 seconden.

De tweede dag zijn juniors en seniors A proef werd gewonnen door Marc Holtappels en zijn Mademoiselle Thucar (v. Thunder Vd Zuuthoeve), hun tijd was 29.77 seconden. Het senior B manche kampioenschap werd die dag gewonnen door Raf Houben en zijn Anais Z (v. Bv Projets Edinburgh), hun tijd bedroeg 56.38 seconden. De juniors en seniors 1, over een hoogte van 1.10m werd gewonnen door Robby Kemps en zijn Jump to the Future (v. Cicero Z Van Paemel), ze beëindigden hun parcours in een tijd van 44.38 seconden.

Het hoogtepunt van de dag was de Selentic Louis Delhaize Cup en werd gewonnen door Robin Zeelmaekers en zijn Hermelijn (v. Winningmood), hun chrono tikte af op een tijd van 31.91 seconden.

Voor meer resultaten klik hier.