Robert Vos springt naar de overwinning in Oliva

April 20, 2017

Het was de Nederlandse springruiter Robert Vos die al snel de leiding nam in het 1.45m concours van Oliva Nova. In deze tweesterren rubriek bleek hij dan ook al snel onklopbaar te zijn met zijn vertrouwde Carat (v. Cardento) en sprong hij naar een snelle tijd van 66.28 seconden.

In het zadel van de KWNP-er Croupier V was het de Spanjaard Alberto Marquez Galobardes die naar een tweede plaats wist te rijden. Hij stuurde de Kannan zoon rond in een tijd van 69.06 seconden. De Duitse Christina Thomas eindigde op de derde plaats met Sir Max 3 (v. Sandro Boy) met wie ze naar een tijd wist te rijden van 69.71 seconden.

De Mexicaan Jaime Guerra Piedra en zijn Zamia 3 (v. Aljano) sprongen naar een vierde plaats met een tijd van 70.07 seconden. Het was vervolgens de Ier Clem Mcmahon die de top vijf wist te completeren met zijn Pacifico (v. Pacino) met een tijd van 70.22 seconden.

Voor Robert Vos was er in deze rubriek ook nog een negende plaats in het zadel van Count Dooku (v. Chacco-Blue) in 72.11 seconden.

Klik hier voor alle resultaten