Isaac Hall is Jan Vlemmix te vlug af in de Warre

January 30, 2018

Het voorbije weekend verzamelden heel wat Limburgse combinaties zich in het hippisch centrum de Warre in Neeroeteren. In de 1.35m hoofdrubriek hield Isaac Hall de concurrentie achter zich. Niet minder dan 17 combinaties slaagden erin de eindmeet foutloos te kruisen. Isaac Hall en de 11-jarige Vittorio-zoon, Conrad snelden naar de overwinning in 31,126 seconden.

Jan Vlemmix volgde op de tweede plaats met Jadetta vh Mettenhof (v. Sandro Boy). Vlemmix en de BWP’er klokten foutloos af in 31,494 seconden en wist zo nipt voor te blijven op Michael Vreys met Heidelberg vh Lindehof (v. Amoroso van de Helle). Enkel deze drie combinaties hielden de chrono onder de 32 seconden.

Gregory Vos volgde net buiten het podium met Indigo vh Lindehof. Marc Boes vervolledigde de top vijf in het zadel van Lexie Grey.

In de 1.25m proef was het Joris Geenen die de overwinning op zijn naam schreef. Geenen en Julano klokten foutloos af in 24,261 seconden en bleef zo nipt voor op Tristan Guisson met Chanel Z. Stephanie Storms vervolledigde het podium met Adieu Z.

Op zondag werden de hoogste hindernissen gebouwd over een hoogte van 1.10m. Stephanie Storms en Adieu Z haalden opnieuw de derde plaats. Twee combinaties deden het beter. Storms’ vriend, Laurent Nuyens schreef de winst op zijn naam met In the Mood van het Wimpelhof. De combinatie werd opgevolgd door Kirsten Houben met Jarez de la Frontera

Klik hier voor alle resultaten