Raf Kooremans, Annelies Van Looveren en LRV Herenthout winnen op Provinciaal kampioenschap van LRV Antwerpen

Raf Kooremans, Annelies Van Looveren en LRV Herenthout winnen op Provinciaal kampioenschap van LRV Antwerpen
Raf Kooremans de regerend Provinciaal en Nationaal kampioen wint voor het derde jaar op rij het Provinciaal kampioenschap van Arendonk. Raf plaatste drie paarden in de barrage na twee foutloze omlopen, er waren nog 8 andere combinaties in de barrage. Hij reed met zijn Kiana van het Herdershof (v. Toulon) naar de barrage in een scherpe tijd.

De zilveren medaille was voor Chaouki Rijnders en Kora (v. Erco van 't Roosakker) en op plaats 3 vonden we Filip Laenen en zijn Inka (v. Echo van het Neerenbosch). De vierde plaats was opnieuw voor Chaouki Rijnders en zijn Kynai van de Hengstenpoel (v. Epleaser van 't Heike). Op plaats 5 vonden we Jeroen Geerts en zijn Atoucha VD (v. Casantos).

In de klasse midden en licht waren er telkens twee proeven, klasse 1 midden werd gewonnen door Sebastian De Beuckelaer (v. Curiosa van Silco) en klasse 2 midden werd gewonnen door Anton Willemsen met zijn Karlin van 't Vennehof. In de klasse licht was het goud voor Domien De Swert en Elke Vermeiren.

In de klasse ZZ van de individuele dressuur was het Annelies Van Looveren die net zoals vorig jaar het goud behaalde met haar Don Saros van 't Gestelhof (v. Saros van 't Gestelhof). Ook de plaatsen 3 en 4 waren voorbehouden voor Annelies. Op twee vonden we opnieuw de veelzijdige ruiter Raf Kooremans met zijn Highlight (v. Hohenstein). Kris Daems reed Wo Diablo naar de vijfde plaats.

Winst in klasse Zwaar 2 ging naar Sakina Van Dijck met haar Bonvivant (v. Tolando). En in de klasse zwaar 1 was de winst voor Lotte Nestor met haar Ferrari (v. Fernando Torres).

En LRV Herenthout wint de groepsdressuur in klasse zwaar A.