Pieter Vanhoof domineert op Dena Stables

January 10, 2018

Vorige zondag verzamelden de Antwerpse LRV ruiters zich op DENA stables. In de Klasse Zwaar domineerde Pieter Vanhoof het podium. Vanhoof haalde er de overwinning na een foutloze barrage in 39,18 seconden. Op de rug van Jonker van ‘t Gestelhof (Turbo) bleef hij zichzelf voor op met Ideaal van ‘t Gestelhof (v. Conteur I).

Pieter Vanhoof nam zo de eerste en tweede plaats voor zich. Bart Damen werkte het podium af op de rug van Full Moon Ter Linden Z (v. H&M Forever d’Arco ter Linden ). Enkel deze drie combinaties hielden het foutloos in de barrage.

Toon Janssens volgde net buiten het podium op de vierde plaats. Samen met Gizelle Van ‘t Gestelhof bleef de combinatie voor op Stephanie Hooyberghs met Eaglegirl van ‘t Ark van Noach.

In de klasse M was het Toon Lommelen die de concurrentie achter zich liet. Lommelen was de enige die een dubbele foutloze omloop presteerde in et zadel van Fille d’Obri. et duo bleef zo voor op Tim Ooms met Luroso van de Hoef en Kobe Feyaerts met Valeur.

Ook in de klasse L wist enkel het podium een dubbele foutloze omloop te noteren. Met ruim acht seconden voorsprong schreef Koen Maes de overwinning op zijn naam in het zadel van Ella O.  Tim Ooms volgde op de tweede plaats met Mio van de Buitenheide en strandde zo voor Geert Dierken met Meandro van de Paarden hoeve.

Klik hier voor de resultaten