Pieter Devos naar top vijf notering in Glock's Perfection Tour

Pieter Devos naar top vijf notering in Glock's Perfection Tour
In Oostenrijk werd de dag afgesloten met een mooie 1.55m rubriek in de Glock's Perfection Tour. Het was hier voor België Pieter Devos die zich hier opnieuw in de prijzen wist te rijden. Hij zadelde zijn Dream of India Greenfield (v. Gem of India) met wie hij hier naar een vierde plaats reed met vier strafpunten in 42.15 seconden.

Het was de Ier Cian O'Connor die hier de Quasimodo zoon Callisto met een razendsnelle ronde van 40.98 seconden naar de overwinning wist te sturen. Daarop volgende er een fantastische tweede plaats voor Jeroen Dubbeldam die hier met zijn vertrouwde topper SFN Zenith (v. Rash R) liet zien dat de 13 jarige ruin nog altijd op niveau is. Het tweetal sprong zich op het podium met een mooie foutloze ronde in een tijd van 43.13 seconden. De combinatie stond voor het laatst individueel op het podium tijdens de viersterrenwedstrijd in Wellington, Florida in maart waar ze een derde plaats behaalden in de 1.50m.

De Zweed Peder Fredricson die gisteren al een overwinning in ontvangst mocht nemen, weet ook vandaag goede zaken te doen met een derde plaats. Ditmaal zadelde hij daarvoor zijn H&M Christian K (v. Namelus  R) met wie hij een tijd noteerde van 48.28 seconden. De Italiaan Piergiorgio Bucci moest vier strafpunten incasseren met zijn Ugano de Coquerie (v. Indoctro) en eindigde daardoor in 42.66 seconden op de vijfde plaats.

Klik hier voor alle resultaten