Philippe Vandoorne en Elisa Strubbe regeren in Het Zilveren Spoor

Philippe Vandoorne en Elisa Strubbe regeren in Het Zilveren Spoor
Afgelopen weekend in Het Zilveren Spoor in Moorsele werden er twee 1m30 rubrieken afgewerkt. Hier ging vrijdag de winst naar Elisa Strubbe en haar Kumi Star vd Schelpenhoeve (v. Nonstop) die ze naar een tijd van 31.42 seconden wist te sturen. Daarbij bleef ze voor op WonJae Hong en Kalashnikov (v. Der Sanaat) die een tweede plaats op hun naam wisten te schrijven met een tijd van 31.80 seconden. Op een derde plaats is het dan Nikita Taveirne en haar Jassimo vd Mangelaar (v. Massimo) die ze rond wist te sturen in 32.10 seconden.

Verder zien we een vierde plaats voor Cedric Broekaert met Jeunesse van de Kleite, gevolgd door een vijfde plaats van Boris Mauroy die met Easy du Friou ook foutloos rondkwam.

1m30 zaterdag

Hier was het Philippe Vandoorne die in het zadel van Iris van Schraevenacker (v. Indoctro) naar de winst wist te rijden in een tijd van 59.83 seconden. Een tweede plaats was er vervolgens voor Thomas Thometcheck met zijn Emona RV (v. Mr Blue) die hier in 63.02 seconden rond wisten te komen. Dan was er voor Tolga Aksoyek in het zadel van Goliath Stormwind nog een derde plaats in 66.67 seconden.

Sonia Stacquez voltooide de top vijf door niet alleen de vierde plaats met Eclinsco de L'O op naam te schrijven, maar ook de vijfde plaats met haar andere paard Ziggy Stardust Z.