Philippe Le Jeune knap vierde in de GP-kwalificatie van Dunkerque

Philippe Le Jeune knap vierde in de GP-kwalificatie van Dunkerque
Net over de grens in het Franse Dunkerque is er gisteren een kwalificatie gereden van de Grand Prix.

De winst in deze proef was voor Fransman Mathe Edouard en zijn paard Tabasco des Cabanes Tendercapi (v. Mr. Blue), ze bereikten de finish in een tijd van 48.81 seconden. De tweede plaats in deze proef was voor de Britse Rose Moss en haar Carlos F (v. Ol Metta), hun chrono tikte af in een tijd van 50.10 seconden. De bronzen medaille was voor Dylan Ringot en zijn Tip Top Des Vans (v. Quidam de Revel), hun tijd bedroeg 52.04 seconden.

Op plaats vier vonden we de Belgische combinatie Philippe Le Jeune met zijn 10-jarige BWP ruin Huxx de Muze (v. Quidamd de Revel). Le Jeune heeft het fokproduct van Pierre Floru sinds kort onder het zadel. De combinatie bereikte de finish in een tijd van 52.70 seconden.

Plaats 5 was voor Camille Conde Ferreira en haar Titan Des Felines (v. Oberon Du Moulin), ze kwamen over de finish in een tijd van 53.30 seconden. Tom Verduyn en de 8-jarige Clever v't Wulverhof Z (v. Cardento) eindigden op de zesde plaats in een tijd van 58.03 seconden.

In de 1m30 reeks was er nog een vijfde plaats voor Ann Carton Grootjans en Kai Licha de Carmel (v. Prince van de Wolfsakker).

Voor meer resultaten klik hier.