Philippaerts en Devos kampen met de tijd in Madrid

May 19, 2017

Tijdens de eerste internationale 5* wedstrijd in Madrid vielen de Belgen net buiten de prijzen. In de 1.45m Longines Global Champions Tour in de Spaanse hoofdstad. Zowel Nicola Philippaerts als Pieter Devos noteerden één tijdsfout.

De overwinning was weggelegd voor Qatar’s Bassem Mohammed. In het zadel van de 11-jarige Argelith Squid (v. Salito) sprong hij naar de overwinning in 28,94 seconden. Frankrijk’s Julien Epaillard volgde op de tweede plaats met de 11-jarige Quick Star-zoon, Quatrin de la Roque LM. Het duo kruiste de eindmeet in 29,20 seconden.

Daniel Bluman vervolledigde het podium met de 10-jarige sBs’er Bacara d’Archonfoss (v. Asca Z). Bluman en de bruine klokten foutloos af in 29,41 seconden.

Gonzalo Anon Suarez (Qlamp d’Ivraie, v. Dandy du Plape) en Emanuel Andrade (Reus de la Nutria, v. Zandor Z) volgden op de vierde en vijfde plaats.

Nicola philippaerts zadelde de 10-jarige BWP-ruin H&M Harley v. Bisschop (v. Dulf van den Bisschop) op voor de job. Na een omloop in 41,56 seconden in de tweede fase goed voor de 15de plaats met één tijdsfout. Pieter Devos en Espoir (v. Surcouf de Revel) kampten dan weer met de tijd in de eerste fase van deze 1.45m openingsproef.

KLIK HIER VOOR DE RESULTATEN