Peeters en Geusens oppermachtig in Neeroeteren

Peeters en Geusens oppermachtig in Neeroeteren
In Neeroeteren wordt dit weekend de Gold League verreden. Deze ochtend stond er een 1m20 rubriek op het programma. Deze proef werd in twee fases gereden. Het ging hard tegen hard in deze proef, maar uiteindelijk was het toch Luc Peeters die met Azurro de overwinning binnen haalde. Deze combinatie sprong een foutloze omloop in 27,39 seconden. Nico Baerts en Kielan van het Meyershof waren ruim een seconde trager, maar hun tijd van 28,7 seconden leverde hen de tweede plaats op. De jonge Limburgse ruiter Alexander Housen nam met Ivanhoe de derde plaats voor zijn rekening. Housen sprong een foutloze omloop in 28,92 seconden.

Stephanie Peeters en Atoronto Van De Kopshoeven sprongen een foutloze omloop in 29,54 seconden. Dit leverde hen uiteindelijk de vierde plaats op. Yenthe Schrijvers en Calamity Jane Z eindigden op de vijfde plaats.

Aline Geusens en Gazelle G schreven de 1m30 rubriek op hun naam na een foutloze ronde in 64,75 seconden. Hiermee waren ze net geen vier seconden sneller dan Frederik Cattebeke en Zirikit die op de tweede plaats eindigden. Karel Cox en Okidoki van't Gelutt Z vervolledigden de top drie. Ook zij lieten het hout onaangeroerd en finishten in 70,01 seconden.

Nicolas Dehertoghe en Here I Am vh Grootveldhof finishten in 70,31 seconden. Dit was goed voor de vierde plaats. Dirk Geenen en Zidan Z vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor alle resultaten