Patrik Spits opent de dag met winst op Jumping Antwerpen

Patrik Spits opent de dag met winst op Jumping Antwerpen
In Antwerpen werd zonet de eerste proef van de dag afgewerkt. In deze 2-ster rubriek die rechtstreeks op tijd verreden werd. Het leek er lang op dat Stephanie Andries met de overwinning aan de haal zou gaan, maar daar stak Patrik Spits op het laatste moment nog een stokje voor.

Spits sprong een foutloze ronde met de 8-jarige Bellissimo Z (v. Bamako de Muze) in 62,88 seconden. Andries eindigde uiteindelijk op de tweede plaats. Zij haalde de 8-jarige Javenia (v. Nonstop) van stal om in 63,68 seconden naar de eindmeet te rijden. Diego Perez Bilbao vervolledigde de top drie met Upperut de Bethune (v. Quidam de Revel). Ook zij lieten alle balken in de lepels en klokten af in 64,77 seconden.

Petronella Andersson en Entre Nous (v. Conan Z) eindigden op de vierde plaats. Zij sprongen een mooie nulronde in 64,77 seconden. Wouter Devos en Emporia Van T Holeinde (v. Fetiche du Pas) moesten als één van de eerste combinaties de ring binnen en zetten meteen een knaltijd neer. Uiteindelijk was hun tijd van 66,34 seconden goed voor de vijfde plaats.

In de rest van de top tien vinden we nog drie Belgen terug. Leonie Peeters eindigde met Al Capone (v. Alcatraz) op de achtste plaats. Thomas De Wit en Gazelle van de Byloke (v. Wandor van de Mispelaere) en Boy-Adrian Van Gelderen en Cadouch Z (v. Calvaro Z) eindigden respectievelijk op de negende en tiende plaats.

Klik hier voor de resultaten