Orfee VDB en Okey-Dokey vd Axelhoeve winnaars vrijspringen selectie Jumping Mechelen

Orfee VDB en Okey-Dokey vd Axelhoeve winnaars vrijspringen selectie Jumping Mechelen
In Heist-Op-Den-Berg werd vandaag een selectiewedstrijd voor het vrijspringen van Jumping Mechelen georganiseerd. De 2-jarige paarden werden onverdeeld volgens geslacht: zo was er een aparte competitie voor merries en ruinen/hengsten.

In de merrie-categorie ging de overwinning naar Orfee VDB deze Diamant de Semilly dochter uit een Erco moeder behaalde een totaal van 81 punten, wat haar dus een eerste plaats opleverde. De tweede plaats ging naar de BWP-er Orakana by P&S (Tornesch x Kannan), de Zangersheide-merrie Emerine Z (Emerald x Camus) en de AES merrie Olympke van 't Merlsnest (Vigo d'Arsouilles x Quick Star). Alle drie de merries behaalde een totaal van 80 punten.

Twiggy Blue Z (Tornesch x Indorado), Idool vh Molenhof Z (Inar C x Lacantus) en Oriana vd Heffinck (Jamal vd Heffinck x Evergem) deelden de vijfde plaats met een totaal van 79 punten. In het totaal plaatsten 15 merries zich voor de volgende ronde.

Bij de ruinen en hengsten was het Okey-Dokey vd Axelhoeve die de eerste plaats op zijn naam schreef. Deze Dieu-Merci van T&L x Cumano zoon behaalde een totaal van 85 punten. Hiermee deed hij net iets beter dan de Zangersheide ruin Vyper Z (Vigo d'Arsouilles x Air Jordan Z) die met 84 punten op de tweede plaats eindigde. De hengst One Top Secret TJ Z (Othello De Villeneuve x Ultrillo bd Heffinck) eindigde op de derde plaats.

O-Neil van Koekshof (Dieu-Merci van T&L x Contender) en Olan Van De Vrombuatshoeve (Horion De Libersart x Nabab de Reve) namen respectievelijk de vierde en vijfde plaats voor hun rekening.

fra_0370-okey-dokey-vd-axelhoeve

 

Voor de volledige resultaten van de merries, klik hier 

Voor de volledige resultaten van de ruinen/hengsten, klik hier