Opnieuw is Koen Vereecke aan de winst in het CSI 2*

Opnieuw is Koen Vereecke aan de winst in het CSI 2*
De eerste proef op de afsluitende dag te Opglabbeek die verreden werd op de Stephex Arena was de CSI2* over een hoogte van 1.35/1.40m.

Gisteren reed Koen Vereecke zijn Diamant de Semilly afstamming Diadarco Van Evendael Z naar de overwinning.

Als je weet dat Laura Kraut aan de start verschijnt met haar Caelle (Clinton) dat weet je dat je alles uit de kast moet halen om sneller te zijn dan deze Amerikaanse speed lady. Wel Koen Vereecke was de man die daar in lukte. Net zoals gisteren rekende hij op Diadarco Van Evendael. Koen klokte af in 58.84 seconden. Dit was een halve seconde sneller dan Laura die daardoor op de tweede plaats terecht kwam. Frank Deckers reed ook stevig door met zijn Treasure vh Eeropahof (Tsar Hero). Hij was één seconde langzamer dan Laura en nam de derde plaats voor zijn rekening. De rest van de top 5 werd ingenomen door Nederlandse ruiters. Michel Hendrix zette zijn Warrant zoon Entertainer op plaats vier en Dennis van den Brink vinden we op plaats vijf met zijn. Doreusa (Phin Phin).

Alexandre Cardon viel met Bali de L Heribus (Vogo d'Arsoilles) net buiten de top 5. Hanne Mertens en Urgent (Baloubet du Rouet) vinden we op plaats negen. Dat is net 1 plaats beter dan Pieter Clemens met Silberrose (Stakkato Gold).

Klik hier voor de resultaten