Olivier Philippaerts en Zoe Conter in de prijzen in Wellington. Winst voor McLain met Bellefleur PS Z.

February 11, 2018

Een totaal van 17 combinaties hielden het foutloos in de afsluitende vijfsterrenrubriek in Wellington, Florida. In de 70.000 USD gedoteerde 1.50m Hollow Creek Classic kwalificeerde ook Olivier Philippaerts en Zoe Conter haalden de barrage. Olivier klasseerde zich voor de barrage met D Cancarra A.C. (v. Contefino). Tot voor kort was het Olivier’s broer, Thibault Philippaerts die in het zadel van de hengst zat. Conter verscheen aan de start met haar 12-jarige Soory de L’Hallali (v. For Pleasure).

Uiteindelijk haalde McLain Ward de overwinning. Eerder deze week haalde de Amerikaanse springruiter nog de overwinning met de schimmel merrie, Bellefleur PS Z. Ook vandaag haalde McLain de overwinning met de 9-jarige Zangersheide merrie. Het duo klokte foutloos af in 35,935 seconden.  Francisco Jose Mesquita volgde op de tweede plaats met Catch Me Imperio Egipicio (v. Contagio). Het duo kruiste de finish in 37,098 seconden.

Eve Jobs vervolledigde het podium met haar vertrouwde Charleville. Na een foutloze omloop in 38,193 seconden bleef ze nipt voor op Olivier Philippaerts. De top vijf werd afgewerkt door Richie Moloney met de Zangersheide-gefokte Carrabis Z (v. Canabis Z ). Zoe Conter haalde de zesde plaats.

Klik hier voor de resultaten