Phaedra Polfliet is de concurrentie te snel af met Z-winst LRV Sint Niklaas

Phaedra Polfliet is de concurrentie te snel af met Z-winst LRV Sint Niklaas
Op zaterdag was de Oost-Vlaamse Llyda Stables het decor voor een Horse Ball kwalificatie. Op zondag sprongen de LRV-ruiters met Phaedra Polfliet op kop. Polfliet en Ixia van de Kruishoeve reden naar de snelste tijd. De combinatie werd opgevolgd doorPhilip Van Duyse en Grosso Modo.

Bart Temmerman en Je m'en Fou stranddePlaatste zich op de derde plaats. Terwijl Nikolas Matthijs naar de vierde plek sprong. De springruiter uit Lochristi was de laatste in de barrage in het zadel van Jalisco vd Voorde. Jonas Polfliet (Godina) vervolledigde de top vijf.

In de klasse M was het Kurst Laemont die met Quolonka de winst greep. In totaal noteerden vier duo's een foutloze barrage. Laemont kruiste daarbij de eindmeet in 34,00 seconden. Bart Temmerman en Jativa van de Leenwege volgde op de tweede plaats. De combinatie finishte exact twee seconden trager in 36,00 seconden. Met onder het zadel Nanett nam Laemont eveneens de derde plaats voor zijn rekening.

De top vijf werd afgewerkt door Anton Mertens (Fuega del Campo) op vier en Thomas Verkinderen (Kronos Van den Dries) op vijf.

Klasse L
1. Wouter Oelbrandt - Karesse
2. Bart Temmerman - Jalisco Van Het Eusselshof
3. Larissa Carnoy - Diezara

Klasse B
1. Nele Blindeman - Lotus van 't Spoor
2. Chloé Criel - Amika
3. Jamaica vd Bisschop - Frederic Delmotte

KLIK HIER VOOR DE RESULTATEN