Niki Geenens voor de tweede week op rij op 1 tijdens GP Hrov

Niki Geenens voor de tweede week op rij op 1 tijdens GP Hrov
Het vergaat Niki Geenens goed dit zomerseizoen, vorige week wist ze nog te winnen tijdens de GP in Aalter en dit weekend deed ze hetzelfde tijdens de 1m25 grote prijs van de HROV in Stal Hulsterlo.

Ook nu wist ze dit te behalen met Helios v/d Spelonkhoeve. Met deze 10-jarige Dulf van den Bisschop nakomeling wist ze in een tijd van 24,62 seconden de snelste foutloze barrage te rijden.

Femke D'hoore viel ook in de prijzen met een Dulf van den Bisschop nakomeling, namelijk High Wind van't Schrijberg. Met haar tijd van 25,53 seconden was Femke net iets trager dan Niki wat goed was voor een tweede plaats.
Op 3 zadeg we dan opnieuw Niki Geenens die met Best-mix Bounty haar eigen tijd probeerde te evenaren. Met een dubbele foutloze ronde en een tijd van 25,61 seconden viel ze nog net in de top 3.

Extreme M (v. Vaillant) en Steve Auwers, die het in de Masters in het Azelhof nog uitstekend deden in januari, werden met een tijd van 25,77 mooi vierde.
De top 5 werd verolledigd met Annelore Roegiers en Keep Away vd Molendreef (v.PKZ Contact van de Heffinck) die over de meet gingen in een tijd van 27,01 seconden.

Resultaten vind je hier