Niki Geenens, Olivier Nouwen en Michael Vreys grijpen de winst tijdens de Après Ski jumping in het Bosscherhof

Niki Geenens, Olivier Nouwen en Michael Vreys grijpen de winst tijdens de Après Ski jumping in het Bosscherhof
Afgelopen weekend was de Après Ski jumping het centrum van de Limburgse paardensport. Manège Bosscherhof ontving een groot deelnemersveld en zag Michael Vreys naar de winst springen in de Masters proef. In het zadel van Indigo van het Lindehof (v.Bon Ami) greep hij de winst in de ultieme barrage. Michelle Cartenstadt en Misty volgde op de tweede plaats. Vreys en Roger Hauben's Indigo bleven als enige over in deze masters proef met Michele en Misty.

Een ronde ervoor moest Sammy Vanlierberghe (Idalgo) afhaken en zich zo tevreden stellen met de derde plaats. Sammy en Idalgo zijn nog maar enkele weken een combinatie en blikken zo tevreden terug naar het resultaat.



Bij de pony's was het Oliver Nouwen die de Master winst greep. Nouwen en Boris waren de enige foutloze combinatie in de laatste barrage. Kyle Cuypers (Gloria) en Stijn Reyskens (Carrisma Monshire) volgden op de tweede en derde plaats. Beiden met één springfout in de ultieme barrage.

Op zondag was het de Oost-Vlaamse Niki Geenens die de winst greep in de lokale Grote Prijs. Geensens nam bovendien de prijs van beste amazone in ontvangst. In het zadel van Helios klokte Geenens foutloos af in 27,36 seconden. Ze volgde zichzelf op met Best Mix Bounty, na een foutloze barrage in 28,00 seconden. Catherine Gustin werkte het podium af met Biaggi.