Niki Geenens grijpt HROV amazone kampioenschap

Niki Geenens grijpt HROV amazone kampioenschap
In Hulsterlo waren de amazones baas op zondag avond. De Oost-Vlaamse 'ladies' streden er voor de finale van het HROV amazone kampioenschap. Zonder veel verrassing wist Niki Geenens de overwinning in de wacht te slepen. Geenens startte haar kampioenschap met een tweede plaats na de eerste manche.

Samen met de 11-jarige Toulon-dochter, Gazelle van de Vaelenberg greep ze uiteindelijk de overwinning met 1,49 punten. Zo bleef ze net geen drie punten voor op Eliane De Beule.

De Beule startte haar kampioenschap sterk en zette de trend door tot het einde. In het zadel van haar vertrouwde 11-jarige Querlybet hero-dochter, Girlybet R verzamelde De Beule een totaal van 4,33 punten en haalde zo het zilver. Djani De Beule volgde op de derde plaats met Farah van't Rozenhof.

Djani De Beule bleef Eliane sinds dag één op de hielen en haalde deze bijna nipt in. Met slechts 0,10 punten stelde ze zich uiteindelijk tevreden met de bronzen amazone medaille.

De top vijf werd vervolledigd door Annelore Rogiers (Keep Away VD Molendreef) op vier en Kelly Vercauteren (Ginkepi van de Rhamdia Hoeve) op vijf.

Klik hier voor de resultaten