Niels Bruynseels moet genoegen nemen met tweede plaats achter Simon Delestre in Grote Prijs Saut Hermès

Niels Bruynseels moet genoegen nemen met tweede plaats achter Simon Delestre in Grote Prijs Saut Hermès
De Grote Prijs Saut Hermès werd zojuist op naam geschreven door de thuis rijdende Simon Delestre. Deze 1m60 vijfsterren rubriek bleef hij de veertienkoppige barrage voor met zijn Hermes Ryan (v, Hugo Gesmeray) die hij in een snelle tijd van 34.54 seconden rond wist te sturen.

Het was echter Niels Bruynseels die hem op de hielen zat. Na zijn overwinning vorige week in Brabant behoorde de Belg ook ditmaal tot de topruiters met zijn Gancia de Muze (v. Malito de Reve) die hij hier in 34.97 seconden naar een tweede plaats wist te sturen. De Duitser Marcus Ehning die Bruynseels vorige week al aan hem voorbij zag gaan, eindigde ook ditmaal achter hem op het podium. Hij bezette een derde plaats met zijn Cornado NRW (v. Cornet Obolensky) met een tijd van 35.72 seconden.

Voor Peder Fredricson was er met Hansson WL (v. Hip Hop) een vierde plaats in 36.46 seconden, gevolgd door een vijfde plaats van Olivier Robert en zijn Tempo de Paban (v. Jarnac) die hij in 38.26 seconden rond wist te sturen.

Harrie Smolders stuurde zijn Cas 2 (v. Indoctro) met 4 strafpunten in een tijd van 36.39 seconden nog naar een negende plaats.

Klik hier voor alle resultaten