Nico Baerts en Ben Thiry on top op de Warre

February 27, 2018

Afgelopen weekend kwamen de verschillende regionale combinaties opnieuw aan de start op het hippisch centrum De Warre in Neeroeteren. In de 1.35m hoofdrubriek hield Nico Baerts zijn collega-ruiters op een veilige afstand. Op de rug van Hero van Heiste (v. Flipper d’Elle) snelde Baerts naar de overwinning in 26,424 seconden. Het duo bleef zo ruim zes seconden voor op Laurine Thijs met Key Biscane TB (v. Val de Saire).

Thijs klokte foutloos af in 32,952 seconden. Amber Fijen volgde op de derde plaats met onder het zadel Flying Sam. De top vijf werd afgewerkt door MArc Beckers met Da Vinci en Charlotte Philippe met Cacharel.

In de 1.25m rubriek domineerde Ben Thiry. De Limburgse springruiter snelde naar de winst met Caretano Girl Z (v. Caretano Z). Thiry volgde zichzelf op met Kelibia terwijl Luc Poets het podium afwerkte op de rug van Davina van de Heuvelhoeve.

Julie Bertholomé schreef dan weer de 1.15m overwinning op haar naam. Samen met Elcoriano MH bbleef ze MArth Vanrusselt en Johnny Stevens (Evico) voor.

Op zondag werd de hoogste rubriek gebouwd over een hoogte van 1.10m. Kelly Vanhoudt schreef er de overwinning op haar naam. Samen met Toledo ging ze Gina Van den Dries met Modena S en Inthe Paulissen met Finesse van het Hertenrooi vooraf.

Klik hier voor de resultaten