Nell Delgouffe en Jade Debaele winnen pony rubriek van de Gouden Laars

Nell Delgouffe en Jade Debaele winnen pony rubriek van de Gouden Laars
Bij de pony's op de 80 cm was er in de Gouden Laars competitie van De Warre in Neeroeteren vanmiddag winst voor Nell Delgouffe en haar Napoleon HR.

De combinatie bleef in  de twee-fasen rubriek in 21.99 seconden Elien Rombouts en haar pony S Kalibur Agoradie bijna één seconden voor om de overwinning. Rik Nauta en zijn Mr Rojo waren  met een rit in 23.56 seconden goed voor de derde plaats.

De top vijf bestond vervolgens uit Zoë Verschooten en haar Surprice op de vierde plaats, gevolgd door Julie Somers met Venus op een vijfde plaats.

In de tweede proef van de 90cm rubriek was er winst voor Jade Debaele en haar pony Lina van de Bochten in 49.07 seconden. Zij wist met een foutloze ronde het parcours te verlaten. Ook de overige top vijf kende weinig problemen met het parcours. Zo was er voor Rik Nauta nog een tweede plaats, ditmaal in het zadel van July met wie hij rondkwam in 55.73 seconden. En was er voor Lali Gatellier een mooie derde plaats in het zadel van haar Flamme de Bambush.

De top vijf bestond uit een vierde plaats voor Lotte Buntinx en haar Rian die rondkwamen in 52.26 seconden. Terwijl er voor Mona Vergnanini nog een vijfde plaats was met Delma du Coin met wie ze hier rondkwam in 48.97 seconden.