Nele Vermeiren laat concurrentie achter zich op Indoor Wuustwezel

January 10, 2018

Slechts één combinatie werkte de barrage van de klasse Zwaar op het Indoor Wuustwezel foutloos af. Nele Vermeiren toonde girlpower en greep de overwinning in het zadel van de BWP’er Destiny “U” van het Juxschot (v. Unique II Drum vh Juxschot). Ook Pieter Van den Bergh kwalificeerde zichh voor de barrage met Fleur d’Hiver.

De combinatie noteerde echter twee springfouten en strandde zo op de tweede plaats. Met één springfout in de basisomloop volgde Laurens Matthysen op de derde plaats. Samen met Be Cool G ging hij zichzelf vooraf in het zadel van Lausanne vd Middelstede.

Pieter Van den Bergh hield de concurrentie achter zich in de klasse M. In totaal wisten vijf duo’s de tweede omloop foutloos af te werken. Samen met Dolly van de Kapel klokte Van den Bergh foutloos af in 25,86 seconden. Het duo bleef zo net geen twee seconden voor op Vincent Willemsen met Jacard van ‘t Vennehof. Floor Anthonissen werkte hhet podium af met Affinity.

Vincent Willemsen schreef dan weer de klasse L op zijn naam. Op de rug van Mi Amor van ‘t Valissenhhof bleeft het duo Leonie Aertsen met Noblesse voor. Enkel deze twee duo’s noteerden een foutloze barrage-rit.

Klik hier voor de resultaten