Nederlanders weten het af te maken op eigen bodem in finale Big Tour

Nederlanders weten het af te maken op eigen bodem in finale Big Tour
Terwijl in het Twentse Tubbergen de toeschouwers zich zullen klaar maken voor de feestband PPM, werd er eerst nog een internationale rubriek verreden. Hier was er voor de Nederlandse deelnemers genoeg reden tot feesten vanavond. Zo was er in de 1 ster finale van de Big Tour op een hoogte van 1.30m een knap staaltje Nederlandse rijkunst te zien. Het de ruiter uit het Twentse Wierden Robert Vos die de overwinning claimt met zijn Hannoveraan Scotch (v. Stolzenberg) die hij hier in een foutloze ronde naar 37.61 seconden weet te sturen.

Slechts negen combinaties wisten de barrage te bereiken waarvan de top zeven volledig bestond uit Nederlandse deelnemers. Een tweede plaats was er dan ook voor Stefanie Heins en haar KWPN-er Dyantha V (v. Lupicor) met wie ze hier naar een tijd rijdt van 39.33 seconden. De derde plaats ging naar Sjaak Sleiderink die met de merrie Esmee (v. Berlin) van BWG Stables naar een tijd wist te rijden van 39.82 seconden.

Willem Greve wist gezeten op zijn Faro (v. Calvaro F.C) naar de vierde plaats te rijden met een tijd van 43.53 seconden, terwijl Rianne Nalis het wist te completeren met een vijfde plaats in het zadel van EL Torro Vdp (v. Ukato) met wie ze hier naar 43.77 seconden rijdt.

We vinden vervolgens Bas van der Aa op een zesde plaats met zijn Gregor L.V., gevolgd door Eric ten Cate en zijn Cool Clarimo op de zevende plaats.

Klik hier voor alle resultaten