Caroline Van der Heyden wint Student Fun Cup

december 27, 2012

Gisterenavond kreeg de B-piste zoals gewoonlijk meer volk rondom zich dan de A-piste toen de ‘Student Fun Cup’ werd afgewerkt. Verschillende studenten kwam verkleed met veel lawaai, luide muziek en veel opgetrommelde supporters de piste in. Alvorens zij een parcours op een hoogte van 1m10 mochten afwerken dienden zij eerst een ‘jeneverke’ te drinken.
Alle ruiters waren in teams van 4 deelnemers verdeeld en de beste mocht doorgaan naar de barrage. Tussen de deelnemers zaten o.a. Miss Limburg & Equteam amazone Leen Geysen en kandidate voor ‘mooiste boerin van Vlaanderen’ Veerle Liesens.
De uiteindelijke barrage werd gewonnen door Caroline Van der Heyden met Butterfly van het Leliehof. Zij eindigde haar barrage in 41:37 seconden. Sofie Schueremans volgde op 44:13 seconden met Easy van den Hoeven. De 3e plaats was voor Xavier Peeters met Let it Be 111 Z. De top 5 werd vervolledigd met Marijke Bax (Berlina van de Kapel) & Astrid Taminau (Carlos de la Brasserie). Andere ereplaatsen waren er voor Dieter Aernouts (Andorado), Tine Van Oost (Britt Van Orti), Aurelie Florkin (Cherrano de la vieille forge) & Stephanie Storms (Arid van het Schaarbroek).

Best verklede was Dorien Huyvaert. Ereplaatsen voor Gil Willems, Nele Blindeman, Carolien Buyens, Caroline Van der Heyden en Naomi Winkeleer.

Deze proef werd gesponsord door Equnews!

Bron: Equnews
Foto’s: Equpics