Michael Jung wint ook finale Medium Tour in De Peelbergen

Michael Jung wint ook finale Medium Tour in De Peelbergen
De afsluitende rubriek van de dag in De Peelbergen was de tweesterren Roelofsen Horse Trucks Medium Tour finale. Hier was er nogmaals winst voor Michael Jung die ditmaal zijn Fischerchelsea zadelde. Met de Check In dochter noteerde hij in de barrage in een tijd van 33.16 seconden de overwinning,

Hij bleef daarmee zijn landgenote Sophie Hinners voor die samen met Quel Quidam (v. Queens Darling) naar de tweede plaats wist te rijden met een tijd van 33.87 seconden. Het beste Nederlandse resultaat kwam vervolgens van Kristian Houwen en zijn Drop Shot VM. De KWPN merrie uit Kannan bleef foutloos in deze 14 koppige barrage en zo noteerde het duo in 34.69 seconden de derde plaats.

Op de vierde plaats vinden we de Duitser Hendrik Sosath en zijn hengst Casino Berlin (v. Berlin) die hier met 37.91 seconden door de finish kwamen. Ook Kathrin Müller noteerde voor Duitsland nog een vijfde plaats met Chacco 25 (v. Clarimo) in 35.68 seconden. Een zesde plaats was er nog voor Caroline-Poels Devos met Dannuco.

Klik hier voor alle resultaten