Meteen weer prijs voor Philippe Le Jeune in Cagnes-Sur-Mer

Meteen weer prijs voor Philippe Le Jeune in Cagnes-Sur-Mer
Philippe Le Jeune is de tweede week van de Spring Tour in Cagnes-Sur-Mer meteen sterk uit de startblokken gekomen. Nadat hij vorig week al enkele top noteringen neer zette aan de Franse kust was het er vandaag weer raak. Hij sprong in de ochtend rubrieken rustig foutloos met zijn jonge paarden om in de middag tijdens de 1.40m rubriek naar een tweede plaats rijden.

In het zadel bij de 16-jarige Selle Francais hengst Nice de Prissey (v. Rosire) zette Le Jeune een tijd van 72.60 seconden op de klok. Dat was genoeg om Duitser Andreas Brenner op afstand te houden. Die werd derde met Quintaira (v. Quo Vados I). Winst was er voor de uitermate sneller Italiaan Marco Pellegrino.  Die had slechts 69.60 seconden nodig met zijn schimmel merrie Vicky du Croisy (v. Mylord Carthago).

Tijdens de 1.30m rubriek zat Le Jeune wederom in de prijzen. Ditmaal niet een notering boven in het klassement, maar een nette tiende plaats na een rit in 43.75 seconden. Hij kon hier rekenen op de Ugano-vos Double O Seven PL.De wist in de rubriek over twee fasen ging naar de Marrokaan Samy Colman. Die bleef in zijn flitsende rit van 35.65 seconden drie combinaties uit thuisland Frankrijk voor. Cyril Douvard werd tweede voor Marion Trosset en Georges Edmond Ngan Sassi.

Kijk hier voor alle resultaten.