Maxim Tanghe springt naar de winst op ‘Den Ark’

October 11, 2017

Op den Ark werd afgelopen weekend één van de laatste WVUR wedstrijden georganiseerd. In de 1.25m hoge Grote Prijs wisten slechts twee combinaties een dubbele foutloze omloop te presteren. Maxim Tanghe noteerde daarbij de winnende tijd van 29,53 seconden.

In het zadel van Ivanhoe Van De Ronevallei (v. Corland) ging Tanghe Stive Hoflack voor. Hoflack werkte verder het podium af met Kieffer en Katina Van De Distelhoeve (v. Nonstop). Met Kieffer sprong Hoflack foutloos rond in 33,01 seconden. Sament met de 7-jarige BWP-merrie, Karina noteerde het duo de snelste tijd met één springfout in 28,85 seconden. De laatste die zich plaatste voor de barrage was Axana Denys met Carlies Van De Waaienburg.

De 1.15m rubriek werd op naam geschreven van Laurent Mahieu en Ekita van ‘t Zorgvliet (v. For Joy Van ‘t Zorgvliet). Het West-Vlaamse duo snelde naar de winst in 28,91 seconden. Stive Hoflack liet opnieuw van zich horen. Samen met de Nonstop-dochter, Katina Van De Distelhoeve. Vincent Van Loo volgde op de derde en vierde plaats met Njord D’Es en Grand Veneur van het Lindehof.

De 1.05m kwam op naam te staan van Arthur Pyck met Holly Day van ‘t Schawijk (v. Muscaris d’ariel). De Oost-Vlaming ging Kjenta Theetaert (Bob) en Axelle Georges (Berenice) vooraf.

Klik hier voor de resultaten