Mathy opnieuw in de prijzen in Bourg-en-Bresse

Mathy opnieuw in de prijzen in Bourg-en-Bresse
Deze ochtend werd de internationale vierster ruiters een pittige 1.45m Prix Cap Emeraude voorgeschoteld in het Franse Bourg-en-Bresse. België's François Mathy Jr. sprong er mooi in de prijzen in het zadel van de 10-jarige Balthazar VP Wisbecq (v. Obus Delcour Wisbecq). Na een foutloze omloop in 64,16 seconden zette hij zijn form verder met een negende plaats.

De overwinning bleef in eigen land dankzij Renald Angot op de rug van de 8-jarige Vintadge de La Roque (v. Kannan). De combinatie klokte foutloos af in 60,36 seconden en greep zo nipt de overwinning van Pius Schwizer, die met Uderzo de Rance (v. Hastings SF) de eindmeet kruiste in 60,43 seconden.

Nicolas Deseuzes en Razzia des Sables (v. Zandor Z) volgde op de derde plaats. De top vijf werd afgewerkt door Laura Renwick met MHS Washington (v. Obos Quality) op vier en Gregory Cottard met de sBs'er Verite D Houtveld (v. Darco) op vijf.

Ook Gudrun Patteet en Constant Van Paesschen hielden het foutloos. Helaas niet snel genoeg voor ene prijsje. Patteet en Sea Coast Calypso vd Zuuthoeve (v. Tangelo vd Zuuthoeve) finishte in 68,96 seconden terwijl Van Paesschen er met Compadre van de Helle (v. Casall) 72,61 voor nodig had.

KLIK HIER VOOR DE RESULTATEN