Mathias Foelen springt naar de overwinning op zondag in het Azelhof

November 22, 2017

Op zondag was het naar goede gewoonte een “Bronze” wedstrijd in het Azelhof te Lier, ondertussen al de derde. De dag werd afgesloten met een 1m10 twee fasen special rubriek. Daarin vlogen Mathias Foelen en Balisto van Difra naar de winst in een tijd van 31,48 seconden. Zo bleven ze nipt Maaike Poelman voor, die tweede werd met Cortes van Heiste in een tijd van 32,41 seconden.

Voor Bram Blockx en Montana de Winghe was er een derde plaats. Lise Geerlinckx reed Constans SB Z naar de vierde plaats. Op vijf zagen we opnieuw Bram Blockx, dit keer met Falcon.

In de 1m-rubriek was Gina van den Dries niet te stoppen. Met Modena S ging ze pijlsnel door de barrage in 27,45 seconden, goed voor de overwinning. Mathias Foelen en Balisto van Difra moest en dit keer tevreden zijn met de tweede plaats. Ze klopten af op 28,13 seconden.

Maaike Poelman vervolledigde de top vier. Op drie zagen we haar met Tiny en op vier met Abocus. Raphaelle Pennaque nam met Replay de vijfde plaats voor haar rekening.

De 90cm werd gewonnen door Kasper de Boeck en Rosso in een tijd van 20,61 seconden. Zij bleven Juna de Bontridder en Obikos voor, die tweede werden. Voor Tibo Hendrickx en Chelsea was er een derde plaats. Shoni Raets (Odessa) en Xan Weterings (Kantje’s Elton) vervolledigden de top vijf.

Tot slot was er de reeks 80cm. Die werd gewonnen door Xan Weterings en Marcos in een tijd van 18,44 seconden. Weterings werd ook nog derde met Mona. Voor Tibo Hendrickx en Inneke was er een tweede plaats.

Klik hier voor alle uitslagen