Marthe Heudens neemt ruime voorsprong in Lier

Marthe Heudens neemt ruime voorsprong in Lier
Volgende week komen de internationale combinaties aan de start in het Azelhof. Gisteren waren het nogmaals de nationale duo's die zich toonden tijdens de manche van de Silver League. In de 1.35m hoofdrubriek sprong Marthe Heudens naar de overwinning met haar vertrouwde Escuro-dochter, Best Mix Elien. De combinatie nam nipt de overwinning na een foutloze omloop in 26,73 seconden.

Oost-Vlaming, Jan Claeys volgde immers op de voet met Thierry Storme's Charmeur van het Kloosterhof (v. Fuego du Prelet ). De combinatie klokte foutloos af in 26,88 seconden en bleef zo Jeroen De Winter met Krezip DH voor.

Dimme D'Haese (Beijing LS La Silla) en Gilles Thomas (Konak) volgden op een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

Geoffrey Cobbaut en Danny Van ES aan zet

In de 1.25m rubriek waren er geen verrassingen. Geoffrey Cobbaut snelde er naar de overwinning met Cinderella Z (v. Cicero Z) onder het zadel. De combinatie stopte de timer op 27,07 seconden en bleef zo Liesje Vanderwegen met Grease van t Prinsenveld voor. Enkel deze twee duo's hielden de tijd onder de 28 seconden. Danny Van Es vervolledigde het podium met Cliffhanger Vm Z.

In de 1.15m rubriek wist Van Es de concurrentie achter zich te houden. Samen met Zico V nam hij ruim vijf seconden voorsprong op Linnea Kinneson (Hilton Princess). Dorien De Vocht werkte het podium af met Illegant.

Klik hier voor de resultaten