Marthe Heudens is overtuigende winnaar Azelhof Masters

Marthe Heudens is overtuigende winnaar Azelhof Masters
Het bleek een spannende en slopende strijd tijdens de Flandria Rent Masters in het Azelhof. In de derde barrage sneuvelden enkele combinaties op onder andere de Equnews dubbel combinatie. Uiteindelijk wisten slechts twee combinaties het foutloos te houden tijdens de derde barrage. Marthe Heudens en Sarah Daems. De ultieme barrage op tijd bleek dus een staaltje 'Girl Power'.

Met de hindernissen op een hoogte van 1.40m à 1.50m wist Marthe Heudens met de 12-jarige Best Mix Evana (v. Querlybet Hero). De merrie werd oorspronkelijk geboren met de naam Evana van 't Lambroeck en sprong een foutloze omloop in 24,17 seconden.

De toon was gezet voor Sarah Daems en haar 9-jarige Chocolate Frost (v. Ewout vd Kleine Roost). Het duo sprong de eerste hindernis tegen de grond waardoor haar tweede plaats een feit was. De derde plaats werd uiteindelijk ingenomen door Albert Smit met Wizard. Smit haalde net zoals Nico Van der Plaetsen (Effect vd Bisschop) en Steve Auwers (Extreem) een springfout in de derde barrage.


Voor Nico Van Der Plaetsen en zijn nieuwe aanwinst Effect van den Bisschop was deze week een geslaagde debuut week.