Marjan De Wachter wint hoofdproef op tweede dag Silver League in Azelhof

April 20, 2017

De hoofdproef van de dag in het Azelhof werd afgesloten met Marjan De Wachter als overwinnaar. Ze reed met Darcotique V’t Meulenhof en reed een foutloze barrage rond het parcours in een tijd van 26.83 seconden.

Ze werd opgevolgd door Geoffrey Cobbaut met ID1 die een tijd neerzette van 28.39 seconden. De derde plaats was voor Christof Deraedt die onder het zadel Hilotte van Tenhaegendoorn had en afklokte in 28.65 seconden.

Op de vierde plaats kwam Melissa Seneca te staan, ze kwam in de ring met El Nino en stopte de tijd in 29.12 seconden. Carine Gagliani kwam op de vijfde plaats te staan met Quarco de Kerambars 29.33 seconden.

In de 1.25m rubriek was het Lucien De Wachter die aan de haal ging met de winst. Hij kwam in de ring met Fuvuzela en stopte de klok in 26.29 seconden. Op enkele honderdste van een seconde trager kwam Virginie Thonon met Curioso op de tweede plaats te staan. De derde plaats was voor Audrey De Bock met Domino in 28.43 seconden. Lucien De Wachter kwam ook terug op de vierde plaats te staan, hier reed hij met Cosima rond de barrage in 29.43 seconden. De top vijf werd vervolledigd door Silke Guldemont met Whitney in 29.66 seconden.

In de 1.15m rubriek was het terug Danny Van Es die met de overwinning ging lopen. Met zijn driedubbele overwinning van gisteren starte hij de dag terug positief. Met Escape kwam hij op de eerste plaats te staan in een tijd van 27.19 seconden. De tweede plaats was voor Lard Demeersman met Brayden S.s in een tijd van 28.01 seconden. Jerome Schmidt kwam op de derde plaats te staan met onder het zadel Etoille in een tijd van 29.88 seconden.

Klik hier voor alle resultaten.