Maria Magdalene Celotto en Constant van Paesschen in de prijzen in Oliva

Maria Magdalene Celotto en Constant van Paesschen in de prijzen in Oliva


In Oliva werden er in de Gold Tour vanmorgen twee rubrieken verreden. Een 1m30 en een twee-fasen 1m40. In het 1m30 was het Jemma Kirk die voor een Britse overwinning zorgde met haar Tchoupi Pironniere (v. l'Amour du Bois) in 65.55 seconden. Haar landgenoot Steven Franks volgde op een tweede plaats met Billy Ginger (v. Billy Congo) in 67.62 seconden.

In deze rubriek was er met een foutloze ronde ook een achtste plaats voor Constant van Paesschen en zijn Vendetta Treize (v. Diamant de Semilly) met wie hij rondkwam in 76.01 seconden.

1m40


Ook in het twee-fasen parcours dat was uitgestippeld in de 1m40 was het Constant van Paesschen die de achtste plaats voor zijn rekening nam. Ditmaal deed hij dat met Isidoor van de Helle, een BWP hengst uit Canturo, die hij in 29.25 seconden foutloos rondstuurde. De Belgische amazone Maria Magdalena Celotto ging hem daarbij voor met een zevende plaats met haar Disney Fee des Hazalles (v. Toulon) die ze in 28.00 seconden foutloos door de finish stuurde. De winst in deze rubriek ging naar de Fransoos Julien Epaillard met Valentino D Auge (v. Gaurana Champeix)  met wie hij in 24.48 seconden rondkwam.