Marc Boes haalt Belgische overwinning in Lichtenvoorde

Marc Boes haalt Belgische overwinning in Lichtenvoorde
De CSI2* Big Tour in Lichtenvoorde is afgelopen. Hier waren de Nederlanders duidelijk in goede topconditie. Ze vulden vier plaatsen in de top vijf. Het was Jens Van Grunsven die het snelst de barrage kon afwerken. Hij reed Cika rond de barrage in 32.63 seconden. De tweede plaats was voor Vincent Geerink en Beaumont (v. Vermont) met een barrage tijd van 32.73 seconden.

De derde plaats was voor Khaled Abdulrahman Almobty in een tijd van 32.95 seconden. Deze ruiter uit Saoedi-Arabië reed met Zypern 4 (v. Landos). Bart Bles nam de vierde plaats in beslag. Hij reed Wolisco Ddh (v. Nolisco) in een tijd van 33.20 seconden rond de barrage. De top vijf werd vervolledigd door Hendrik-Jan Schuttert in een tijd van 33.66 seconden. Hij reed Balboa Hs (v. Tygo) een 10-jarige ruin.

Klik hier voor alle resultaten. 

De medium tour in Lichtenvoorde is gewonnen door de Belg Marc Boes met Chuck Berry 8. Deze ruin van Chacco-Blue legde de barrage af in 27.01 seconden. De tweede plaats was voor de Nederlandse Kim Hoogenraat wist haar op de tweede plaats te rijden. Zij reed met Donatella l´Espoir (v. Quasimodo Z) in een tijd van 28.35 seconden. De top drie werd vervolledigd door de Belg Dries Dekkers met Buzzlines Tornado IV (v. Heartbreaker) in een tijd van 29.20 seconden.

Op plaats vier en vijf zien we Nederland terugkomen. Fabienne Roelofsen reed Alonso 3 (v. Casco) rond de barrage in 29.25 seconden. Hij werd gevolgd door Peter Geerink met Another Pleasure (v. For Pleasure) in een tijd van 29.76 seconden.

Klik hier voor alle resultaten.