Maïté Laenens is in goede doen op regionale jumping van de HGVBB

Maïté Laenens is in goede doen op regionale jumping van de HGVBB
In Vlaams-Brabant stond er vorig weekend een eendaagse jumping op het programma van de HGVBB, er stonden zowel ponyproeven als paardenproeven op het programma.

De 80cm pony proef werd gewonnen door Lynn Lemaire en haar pony Odiel, ze bereikten de finish in een tijd van 50 seconden rond. De 90cm voor de pony's werd gewonnen door Julie Verjauw en haar Madonna van't Hollandhof, zij kwamen over de finish in een tijd van 23.31 seconden.

Schelfthout Charlotte was het die winst pakte in de 1m proef voor pony's met haar Joly's Dana, hun chrono tikte af in een tijd van 23.64 seconden.

In de 80cm proef voor paarden was het dan weer Britt Moerenhout die de concurrentie te snel af was met haar Jagermeister van het Keruynhof (v. Nonstop), hun tijd bedroeg 43.6 seconden. Maïté Laenens wist met haar Avenue de winst te pakken in de proef over een hoogte van 90cm met een tijd van 26.27 seconden.

En opnieuw was het Maïté Laenens die ook de 1m proef voor paarden op haar naam schreef met haar paard Consul, ze beëindigden hun parcours in een tijd van 38.7 seconden.

Voor meer resultaten klik hier.