Maikel van der Vleuten pakt na sportieve revanche winst in Oslo, zesde plaats voor Pieter Devos

Maikel van der Vleuten pakt na sportieve revanche winst in Oslo, zesde plaats voor Pieter Devos
Waar het hem gisteravond net niet lukte, wist Maikel van der Vleuten zojuist in Oslo wel de winst op zijn naam te schrijven. In de 1m45 tegen de klok rubriek op vijfsterren niveau sprong hij met zijn VDL Groep Quatro (v. Quaprice Bois Margot) naar de overwinning met een tijd van 52.89 seconden.

Hij verwees daarmee Daniel Deusser die uitkomt voor Stephex Stables naar een tweede plaats. Deusser en zijn Cornet d'Amour (v. Cornet Obolensky) kwamen rond in een tijd van 53.10 seconden. Eric van der Vleuten zien we terug op een knappe derde plaats met zijn Quivive S Z (v. Quasimodo) met wie hij een tijd wist te noteren van 54.36 seconden.

In de top vijf vinden we verder op een vierde plaats de Spanjaard Manuel Fernandez Saro en zijn Royalty des Isles (v. Zandor Z) met wie hij rondkwam in 54.63 seconden, gevolgd door een vijfde plaats van de Italiaan Alberto Zorzi en zijn Contanga (v. Catoki) die hier een foutloze ronde lieten zien in een tijd van 54.84 seconden.

Voor België zien we Pieter Devos nog op een zesde plaats met Gin D die hier een foutloze ronde noteerde, terwijl ook Jos Verlooy met Herald van 't Ruytershof foutloos bleef wat hem een achtste plaats opleverde.

Leopold van Asten die gisteren naar de overwinning wist te rijden noteerde met VDL Groep Zidane een tiende plaats.

Klik hier voor alle resultaten