Lynn D'Have wint hoofdproef van de HGVBB jumping

Lynn D'Have wint hoofdproef van de HGVBB jumping
In de sportstal Vanderhasselt vond vorig weekend de 3-daagse jumping plaats van de HGVBB. Er stonden een totaal van 11 proeven op het programma.

Op zondag werd de 90cm proef gewonnen door Elien Panneels en haar paard Vladimir, ze waren de snelste in de tweede fase en kwamen over de finish in een tijd van 30.37 seconden. De tweede proef was een proef over een hoogte van 100cm, deze werd gewonnen door Dean Artoos en zijn Cargo Z, deze combinatie eindigde zijn parcours in 26.4 seconden. Hier was Elien Panneels derde, ditmaal met 27.67 seconden.

De proef over een hoogte van 1.25m was een proef met barrage, deze werd gewonnen door Lynn D'Have en haar Haziana (v.Catoki), ze wisten van het hout te blijven in de barrage en eindigden met een tijd van 29.45 seconden. Tweede was thuisruiter Olivier Vanderhasselt en zijn C Nouvelle (v.Lord z). Op de derde plaats staat opnieuw Lynn D'Have ditmaal mat haar Ippon de Mauretus (v. H&M Cabrio Van de Heffinck).

De laatste proef was nog eentje met barrage over een hoogte van 1.15cm. Hierin was Ellen De Swert de snelste met haar Edelweis S ze kwamen binnen in een tijd van 28.23 seconden.