Ludivine Mandron springt zich in de prijzen in Valkenswaard

Ludivine Mandron springt zich in de prijzen in Valkenswaard
De dag in Valkenswaard werd afgesloten met een CSI2* Big Tour op 1.45m hoogte, hier was de winst voor Brazilië met Eduardo Menezes. Hij kwam in de ring met Market Irminka (v. Irco Mena) en ging door de finish in 61.19 seconden.

Abdel Saïd kwam op de tweede plaats te staan met Beauminka (v. Jodokus) die de ronde afklokte in 62.76 seconden. Op de derde plaats kwam een andere Braziliaan te staan, Marlon Mondolo Zanotelli reed met Celena VDL (v. Mr. Blue) in 65.14 seconden.

James Paterson Robinson ging door de finish in 65.94 seconden wat goed was voor een vierde plaats met Stakkato's Star (v. Stakkato). De top vijf werd vervolledigd door een Nederlandse amazone. Bianca Schoenmakers reed met Daylight (v. Ustinov) over de eindmeet in 66.29 seconden.

Klik hier voor alle resultaten. 

In de CSI1* Small Tour op 1.15m was het Tomer Ziv die de snelste was met Fruhlingsfee II (v. Numero Uno). De twee stopte de tijd in 66.12 seconden. Hij werd opgevolgd door Ludivine Mandron die op de rug van Kicero zat en een foutloze ronde reed in 68.28 seconden.

Jeronimo Escudero kwam op de derde plaats te staan, hij kwam in de ring met Diokles (v. Haracz) en zette de chrono stop in 69.53 seconden. Nathalie Provoost belande op de vierde plaats met Entares (v. Qody de Saint-Aubert) in een tijd van 75.40 seconden. Sofia Westborg vervolledigde de top vijf met onder haar zadel Lafayette van Overis in 78.83 seconden.

Klik hier voor alle resultaten.