Lisa Nooren naar winst in Small Grand Prix CSI3* Azelhof

Lisa Nooren naar winst in Small Grand Prix CSI3* Azelhof
De Small Grand Prix tijdens de drie sterren concours in Het Azelhof te Lier werd gewonnen door de Nederlandse Young Rider  Lisa Nooren.

Vijftien combinaties plaatsten zich voor de barrage. Lisa Nooren wist met de 10-jarige BWP ruin Hocus Pocus de Muze (v. Tinka's Boy) de snelste foutloze omloop neer te zetten in 35.12 seconden. Joao Victor Castro uit Brazilië werd tweede met Chief Tibri Z (v.Corland) in 35. 82 seconden.

Eerste belg in het klassement was Gilles Gunon en Fou de Toi vd Keihoeve (v. Toulon) met een knappe derde plaats. Op de vierde plaats vinden we het fok product uit de stallen van Didier Baert uit Sint-Niklaas, Hunter van het Indihof (Bentely van de Heffinck) met zijn ruiter Abri Abreu. De top vijf werd afgesloten door Pascale Haep en Iris van den Bisschop voor België.

Ook in de rubriek 1.35m ging de winst eveneens naar Nederland. Het was Siebe Kramer die met Europa (v.Kannan) de beker in ontvangst mocht nemen. Op plaats twee vinden we Zhang You met Jericho Odeveld, zij bleven 11 honderdsten van een seconde trager. Belgische amazone Marthe Heudens reed haar Best-Mix Evana rond in 36.29 seconden, goed voor een derde plaats.

De proef 1.25m werd gewonnen door Marcotte Valentin uit Frankrijk. Landgenoten Charlotte van Duppen (Caretino T) en thuisruiter Mathias Hazebroek (Chivas) reden naar de tweede en derde plaats.

Klik hier voor de uitslag.