Lisa Denoo en Seppe Wouters oppermachtig tijdens Gouden Laars Zoutleeuw

Lisa Denoo en Seppe Wouters oppermachtig tijdens Gouden Laars Zoutleeuw
Op zaterdag waren de pony ruiters aan zet tijdens de Gouden Laars manche in het Prova Hof in Zoutleeuw. In de 1.20m was het Lisa Denoo die de concurrentie achter zich liet. Slechts twee combinaties hielden het foutloos in de barrage. Lisa Denoo zette daarbij de snelste tijd neer met de Ultra-Top de la Haie -zoon, Cupidon du Dieu D Arras.

Denoo en de 9-jarige ruin klokte foutloos af in 43,18 seconden. Aline Sercu volgde op de tweede plaats met Opaline Optima (v. Orchid's Romario II). Sercu stopte de chrono in 44,45 seconden.

Nancy Campo volgde op de derde plaats met Joly's Fidalgo na één springfout en een finish in 45,55 seconden. De top vijf werd afgewerkt door Demi Vergeylen (Black Booster) op vier en Yoran Ons (L'Ementa vd Moorskeshoeve) op vijf.

Hasselts Talent regeert

Het Hasseltse talent, Seppe Wouters greep de winst in de 1.10m rubriek. Wouters en Inneke van het Voorbos bleef Malin Bollen (Cavalor's Mona Lisa 12) en Myrthe Coeckelberghs (Orchid s Amerii) voor.

Ook in de 1.00m rubriek regeerde Seppe Wouters. Op de rug van Cara D.j. sprong hij naar de winst. Nell Delgouffe (Mieke) volgde op de tweede plaats terwijl Wouters ook de derde en vierde stek voor zich nam met respectievelijk Inneke van het Voorbos en Erica.

Klik hier voor de resultaten