Laurens Van Cauwenberghe grijpt de winst op Stal Vincent Martens

January 24, 2018

In  totaal kwalificeerden zeven combinaties zich afgelopen zondag bij Stal Vincent Martens. Uiteindelijk hielden er slechts twee combinaties het foutloos in de barrage.

Op de rug van Heavenly Van het Breezerhof (v. Cartier vd Heffinck) haalde Laurens Van Cauwenberghe de overwinning. De 11-jarige merrie werd in 2010 verkocht via de Auction Antwerp. De combinatie klokte foutloos af in 38,66 seconden en bleef zo nipt voor op Celine De Cabooter in het zadel van Ilaana Van ‘t Maeshof (v. Doree van de Moskifarm).

Ellen Vandeven noteerde de snelste chrono van 37,02 seconden. Op de rug van Too Late de Breve Z (v. Triomphe de Muze) noteerde Vandeven echter één springfout en strandde zo op de derde plaats. Helena Embo (Godiva Lady) en Tim Van Hal (Uzo of Greenhill Z) volgden op een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

Girpower in de 1.10m

Het volledig podium van de 1.10m rubriek werd ingenomen door amazones. Axelle Meiresonne hield daarbij de concurrentie achter zich. Met exact 28 seconden op de teller ging ze in het zadel van Gaultier Ellen Vandeven met Too Late De Breve Z. Enkel deze twee combinaties bleven onder de 29 seconden. Marie De Sloover en Chips van de Zandloper vervolledigden het podium.

Bij de pony-ruiters snelde Aliki Rotsaert naar de overwinning. Samen met Konquistador van Orchid’s (v. Kanshebber) bleef Rotsaert Romu Demeulenaere met Nemo voor.

Klik hier voor de resultaten