Laura Stotzem laat concurrentie achter zich op manège Woutershof

Laura Stotzem laat concurrentie achter zich op manège Woutershof
De weergoden waren de regionale wedstrijd niet gunstig gezind afgelopen weekend. Op zaterdag werd het programma van de Kempische Regionale geschrapt door water overlast. Met man en macht werkte het team van manege Woutershof om alles in orde te brengen voor het zondagprogramma.

Op zondag werd het programma hervat en stond Laura Stotzem met de Dollar della Pierre-zoon, Polar des Roques frisser als ooit. Het duo sprong naar de overwinning in 42,49 seconden en bleef zo Nico Baerts met Maq Master Z (v. Moujik De Sohan ) voor. Samen met de Zangersheide-ruin klokte Baerts foutloos af in 42,90 seconden.

Guido Hornesch volgde op de derde plaats met de BWP-merie, Jennifer van de Moorkeshoeve (v. Buffero van het Panishof ). De top vijf werd vervolledigd door Danny Van de Bosch  (Jade Van Dorperheide) op vier en Elke Appeltans (Falve) op vijf.

In de Series 1 wist Eline Vandenbogaard de concurrentie achter zich te laten. Op de rug van Dylan liet ze Jens Thys (Quosak Du Pestel) en Jenthe Geladé (Hades) achter zich.

De Reeks B viel ten prooi van Nancy Dirickx met Indorado.

Klik hier voor de resultaten