Koen Vereecke snelt naar de eerste plaats

Koen Vereecke snelt naar de eerste plaats
Deze vanavond werd er niet enkel op de A-piste gesprongen in Mechelen, maar ook op de B-piste. Zonet werd de prijs ‘Poels & Co’ afgewerkt. Het ging om een 1m40 rubriek die rechtstreeks tegen de klok gereden werd. In deze rubriek toonde Koen Vereecke dat hij de snelste man van deze reeks was.

Hij deed dit met de achtjarige Zangersheide ruin Diadarco van Evendael Z (v. Diamant de Semilly ). Vereecke sprong een foutloze omloop in supersnelle tijd van 60,49 seconden. Hiermee bleek hij Ivan Dalton maar liefst acht seconden te snel af te zijn. Ivan Dalton en Ajaccienne (v.Calvaro) kwamen binnen in een tijd van 68,08 seconden.
Op de derde plaats eindigde Hendrik Denutte met G Star du Cartier (v. Cartier van de Heffinck) in een tijd van 69,82 seconden.

Kim Thiry en Il Gagne van de Kwade Heyde (v. Winningmood van de Arenberg) namen de vierde plaats voor hun rekening in een tijd van 69,93 seconden. Sam Polleunis en Qanuk Z (v. Quintero) deden het eveneens foutloos in 70,00 seconden wat hen een vijfde plaats opleverde.

Klik hier voor de resultaten van de prijs ’Poels & Co'